Duurzaam

Wat is duurzaamheid eigenlijk, u leest het overal maar wat is de ware betekenis

”Duurzaamheid is een ontwikkeling die tegemoetkomt aan de levensbehoeften van de huidige generatie, zonder die van de toekomstige generaties tekort te doen. Het gaat hierbij om economische, sociale en leefomgevingsbehoeften. Voorbeelden zijn een schoon milieu, biodiversiteit in de natuur, een hoogopgeleide en gezonde bevolking, goed werkende sociale netwerken en maatschappelijk vertrouwen.”

Als u bovenstaande leest dan denk ik dat ook u het belang hiervan inziet. Het MKB wil ontzettend zijn best doen om de komende generatie niet tekort te doen. Wij helpen u graag met de transitie van grijs naar groen. We houden natuurlijk rekening met de kosten die daarmee gemoeid zijn. . Het is namelijk niet realistisch om te denken dat een MKB’er koste wat het kost aan CO2 reductie wil doen, nee een MKB’er wil zijn business voeren en de uitstoot die daarmee gepaard gaat is daarin niet leidend.

MKB Energy specialiseert zich in het helpen bij deze transitie zonder uw business uit het oog te verliezen.

Graag maken wij met u een afspraak om te kijken hoe wij u kunnen helpen met deze verduurzaming.


Betrouwbaar

MKB Energy werkt met alle bekende energiemaatschappijen samen waarbij betrouwbaarheid voorop staat.

Service

MKB Energy ontzorgt u bij de overstap en zorgt dat dit soepel verloopt.

Kwaliteit

Door onze duidelijke focus op het MKB heeft MKB Energy voor elke ondernemer het juiste energie pakket. Wij geven u dan ook energie zodat u kunt ondernemen, kwaliteit staat hier bij voorop.