Groene Energie

Het doel van groene energie is om ons milieu zo schoon mogelijk te houden. Bij groene energie worden natuurlijke energiebronnen gebruikt zoals zon – en windenergie. Deze belangrijke bronnen van energie zullen nooit opraken en zon – en windenergie noemen we daarom ook wel duurzame energie. Nog een belangrijk voordeel van groene energie is dat er geen CO2-uitstoot is. Om deze redenen is groene energie ontzettend goed om de opwarming van de aarde tegen te gaan.

Groene stroom bestaat uit:

  • Windenergie
  • Zonne-energie
  • Biomassa
  • Waterkracht

Zakelijke energievergelijk bij terug levering zonne-energie

Op het moment dat u als ondernemer elektriciteit terug geeft op het energienet, kunt u het beste met een aantal dingen rekening houden bij de vergelijking. Wij leggen u graag uit hoe u een zakelijke energievergelijking kunt maken wanneer u zonne-energie terug geeft op het net.

Het zou kunnen dat u op jaarbasis meer energie via de zon oplevert dan uw bedrijf of huis verbruikt. In een dergelijk geval kunt u een vergoeding terugvorderen per kWh en M3. Voor meer informatie over een dergelijke vergoeding spreken wij u graag om verdere toelichting te geven.

Groen gas

Groen gas heeft als hoofd bestanddeel biomassa. Biomassa wordt gemaakt van dierlijke of plantaardige producten, zoals compost en koeienmest. Een ander bestanddeel van biomassa is het CO2 neutrale gas. Na verbranding van aardgas worden bomen aangeplant om de CO2-uitstoot te compenseren. Bomen hebben de bijzondere kwaliteit dat ze CO2 opnemen. Een andere naam voor CO2-neutraal gas is klimaat gecompenseerd gas.


Betrouwbaar

MKB Energy werkt met alle bekende energiemaatschappijen samen waarbij betrouwbaarheid voorop staat.

Service

MKB Energy ontzorgt u bij de overstap en zorgt dat dit soepel verloopt.

Kwaliteit

Door onze duidelijke focus op het MKB heeft MKB Energy voor elke ondernemer het juiste energie pakket. Wij geven u dan ook energie zodat u kunt ondernemen, kwaliteit staat hier bij voorop.