Delta

100% duurzame energie

Over leverancier
Aanbod
Beoordelingen
Stroometiket

Groene stroom en groen gas

De makkelijkste stap naar een duurzamer leven is groene energie. Daarom levert DELTA uitsluitend 100% groene stroom. Maar smaken verschillen. En dus vind u bij ons altijd een energiecontract dat aansluit op uw wensen.

Zo bieden we 100% groene stroom die volledig in Zeeland is opgewekt: DELTA Puur Zeeuws Groen! Lokaal én duurzaam dus. Standaard met DELTA Groen Gas: een mix van biogas en CO2-gecompenseerd gas waarmee u ook nog de Zeeuwse natuur steunt.

Wilt u gewoon groene stroom en maakt het u niet uit waar die vandaan komt? Kies dan voor DELTA Groene Stroom. Dat is groene stroom uit Nederland en de rest van Europa. Wel of geen groen gas? Bij DELTA Groene Stroom is de keuze aan u. MKB Energy regelt voor u de overstap simpel en gemakkelijk via de overstap tool op deze website.

Pakketten van Delta

Hieronder vindt u het actuele aanbod van Delta. Het aanbod kan van dag tot dag verschillen. Wilt u deze tarieven vergelijken met al onze andere aanbieder, begin meteen met onze energie vergelijker.

{{offer.name}}
Looptijd
{{ getDuration(offer.contract_duration) }}
Beoordelingen van Delta


Ferdinand uit

Had vanaf mijn aansluiting geen goed WiFi bereik moest regelmatig naar mobiele gegevens(internet). Heb contact opgenomen met Delta werd zeer prettig te woord gestaan toen ik mijn probleem met WiFi voorlegde de medewerker nam de tijd om mijn verhaal aan te horen heeft het signaal gecheckt en gaf aan dat het signaal inderdaad vrij zwak was hij bood mij een router aan die ik geheel gratis kreeg opgestuurd heb hem aangesloten en het wifi signaal is nu perfect. Dat noem ik nou goede service. Ben zeer te tevreden over de service van Delta. Je wordt er fantastisch geholpen door de medewerkers voor mij een dikke 10.
Tom uit Amsterdam

Goede ErvaringStroometiket Delta
Downloaden

Betrouwbaar

MKB Energy werkt met alle bekende energiemaatschappijen samen waarbij betrouwbaarheid voorop staat.

Service

MKB Energy ontzorgt u bij de overstap en zorgt dat dit soepel verloopt.

Kwaliteit

Door onze duidelijke focus op het MKB heeft MKB Energy voor elke ondernemer het juiste energie pakket. Wij geven u dan ook energie zodat u kunt ondernemen, kwaliteit staat hier bij voorop.