MAIN Energie

MAIN Energie is sinds 2003 de energiepartner van zakelijk Nederland.

Over leverancier
Aanbod
Beoordelingen
Stroometiket

MAIN Energie is sinds 2003 de energiepartner van zakelijk Nederland.

Na de liberalisering van de zakelijke energiemarkt in 1999 en voor de liberalisering van de gehele markt per 1 juli 2004 ontstond het idee om MAIN Energie op te richten. De dienstverlening begon met Management & Inkoop van Energie. Hierin vond de naam MA(nagement) IN(koop) Energie zijn oorsprong. De dienstverlening bestond uit facturatieverlegging, inkoop van energie en energiemanagement.

Als energiepartner voor de zakelijke markt hebben wij expertise in diverse branches. Zo geven wij advies op het gebied van energiewetgeving waar u mee te maken heeft waardoor u boetes van de overheid voorkomt.

Besparen op uw verbruik

Met onze innovatieve diensten krijgt u inzicht en grip op uw verbruik. Dankzij dit inzicht kunt u zien waar u kunt besparen en actie ondernemen tegen onnodige energiekosten.

Elektriciteit

Als klant van MAIN Energie kunt u zelf een keuze maken qua herkomst van elektriciteit die bij uw manier van zakendoen past. MAIN Energie vindt transparantie erg belangrijk. Wij informeren u daarom graag over de oorsprong van onze elektriciteit. Tevens bieden wij u als klant de mogelijkheid om tegen een meerprijs een specifieke keuze te maken wat betreft de bron van oorsprong.

Gas

Bij het verbruiken van gas komt CO2 vrij. MAIN Energie biedt u als klant de mogelijkheid om uw CO2-uitstoot te compenseren. Hiervoor koopt MAIN Energie certificaten in van diverse projecten die door de Verenigde Naties zijn goedgekeurd.

Pakketten van MAIN Energie

Hieronder vindt u het actuele aanbod van MAIN Energie. Het aanbod kan van dag tot dag verschillen. Wilt u deze tarieven vergelijken met al onze andere aanbieder, begin meteen met onze energie vergelijker.

{{offer.name}}
Looptijd
{{ getDuration(offer.contract_duration) }}
Beoordelingen van MAIN Energie


Luuk uit

Die twee keer dat ik heb gebeld werd ik vlot te woord gestaan, normaal meegedacht en mocht en kon de medewerker daadwerkelijk iets voor mij betekenen. De directeur is ook dichter – de wereld bestaat dus uit meer dan gas en licht.
Tamara uit

Snelle service, duidelijke informatie en vaste, vriendelijke contactpersoon! Denkt mee met de ondernemer!
Arn uit

Main Energie is eindelijk een echt goede energie leverancier. Prive heb ik vele energie maatschappijen vergeleken en getest. Maar vrijwel overal kan je iets op zeggen.
Main Energie kwam er bij mij als beste uit. Dit door de vriendelijke service, maar ook de prijs – kwaliteit verhouding. Ook maakt Main Energie gebruik van een unieke service, de bel terug afspraak. Wanneer je een klacht of iets dergelijks heeft, kunt u een afspraak maken dat Main Energie jou belt! Dit in tegenstelling tot de bekende energie leveranciers waar je 80 eurocent per minuut betaald en er nog niet veel wijzer uit kan worden. Hoe ging de overstap in z’n werk? Simpel, Alles werd voor mij geregeld, ik hoefde niets zelf te doen. Ook voor mijn bedrijf ga ik binnenkort de overstap maken.Stroometiket MAIN Energie

Betrouwbaar

MKB Energy werkt met alle bekende energiemaatschappijen samen waarbij betrouwbaarheid voorop staat.

Service

MKB Energy ontzorgt u bij de overstap en zorgt dat dit soepel verloopt.

Kwaliteit

Door onze duidelijke focus op het MKB heeft MKB Energy voor elke ondernemer het juiste energie pakket. Wij geven u dan ook energie zodat u kunt ondernemen, kwaliteit staat hier bij voorop.