Over MKB energy

MKB Energy is opgericht door Sedat Kusgul en Jeroen Gobius du Sart. Beide hebben we ruim 20 jaar ervaring in de Telecom markt en zagen dat die markt veel volwassener is dan de energie markt. De energie markt maakt momenteel een transitie door om transparanter te worden door verschillende initiatieven als het ” Cire register”. Gezien de ervaringen die de afgelopen 20 jaar zijn opgedaan bij de transitie van de Telecommarkt kunnen wij voor het MKB op het gebied van energie van grote toegevoegde waarden zijn. 

Waar telecom de laatste jaren gestandaardiseerd is en er onbeperkt gebeld en MB’s verbruikt kan worden voor een vast tarief is dat bij energiecontracten compleet anders. Het vergelijken van de verschillende aanbieders met elk eigen tarieven en voorwaarden is voor de gemiddelde MKB’er geen doen. Naast de verschillende componenten gaan we ook een transitie periode in waarbij duurzaamheid en CO2 reductie voorop staan. 

Wat doen wij voor u:

  • Besparen op uw overhead
  • Duidelijkheid scheppen in een ondoorzichtige markt
  • Verduurzamen

Wij gaan graag voor u aan het werk!

Als u de verschillende pagina’s op onze website hebt bekeken en u bent geïnteresseerd dan helpen wij u graag met het bereiken van uw doelstellingen op het gebied van energie. 

Wij staan voor u klaar als het gaat om besparen, dat kunt u doen via onze vergelijker. Wilt u liever persoonlijk naar de mogelijkheden kijken dan kan dat uiteraard ook, vul dan het contactformulier in en wij nemen contact met u op.  

Als u wilt kijken hoe u uw organisatie duurzamer kunt maken vul dan ook ons contact formulier in en we plannen een afspraak in om de mogelijkheden te onderzoeken. 


Betrouwbaar

MKB Energy werkt met alle bekende energiemaatschappijen samen waarbij betrouwbaarheid voorop staat.

Service

MKB Energy ontzorgt u bij de overstap en zorgt dat dit soepel verloopt.

Kwaliteit

Door onze duidelijke focus op het MKB heeft MKB Energy voor elke ondernemer het juiste energie pakket. Wij geven u dan ook energie zodat u kunt ondernemen, kwaliteit staat hier bij voorop.