Werken bij MKB Energy

MKB Energy is voorgekomen uit Business Mobile een organisatie die al sinds 2003 telecom contract aanbied, en met succes!

Wij bieden jou een uitdagende werkomgeving aan bij een startup en je krijgt alle gelegenheid om jezelf te ontwikkelen binnen een zeer ervaren team. Uiteraard ontvang je een passend salaris,  telefoon en laptop en zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Succes worden gevierd met elk kwartaal een leuk etentje en elke vrijdag middag met een borrel met je collega’s.

Open vacatures

Accountmanager New Business

Als Accountmanager Energie New Business weet je de klantbehoefte snel te achterhalen en daarna te overtuigen van ons aanbod. Belangrijk is dat iedere klant met een lach en een goed gevoel een zakelijk energiecontract afsluit bij MKB Energy. Koude acquisitie zit in jouw bloed.


Verkoopmedewerker Binnen

Als Verkoopmedewerker binnen help je klanten met vragen en/of bestellingen en zorg je ervoor dat de accountmanagers optimaal ondersteund worden. Belangrijk is dat iedere klant met een lach en een goed gevoel een zakelijk energiecontract afsluit bij MKB Energy. serviceverlening is waar jij vrolijk van wordt.


Accountmanager Retentie

Als Accountmanager Retentie weet je de klantbehoefte snel te achterhalen en daarna te overtuigen van ons aanbod. Belangrijk is dat iedere klant met een lach en een goed gevoel een zakelijk energiecontract afsluit bij MKB Energy.


Betrouwbaar

MKB Energy werkt met alle bekende energiemaatschappijen samen waarbij betrouwbaarheid voorop staat.

Service

MKB Energy ontzorgt u bij de overstap en zorgt dat dit soepel verloopt.

Kwaliteit

Door onze duidelijke focus op het MKB heeft MKB Energy voor elke ondernemer het juiste energie pakket. Wij geven u dan ook energie zodat u kunt ondernemen, kwaliteit staat hier bij voorop.